Barový provoz v kostce /
Publikace je učebnicí pro pracovníky hotelového průmyslu a barmany
Hlavní autor: | Černý, Jiří, 1939- |
---|---|
Další autoři: | Veverka, Tomáš |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Úvaly :
Ratio,
1999
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Gastronomie (Ratio)
|
Témata: |
bary
>
vybavení
>
barmani
>
provoz
>
nápoje
>
míchané
>
koktejly
>
příprava
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01441nam a2200337 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 31310 | ||
003 | CZ-HaMK | ||
005 | 20230919104354.0 | ||
008 | 040607s1999 xr ||||||||||||||czecze d | ||
020 | |a 8090231276 : |c 126.00 Kč | ||
040 | |a KAG503 |b cze | ||
041 | |a cze | ||
044 | |a xr |c CZ | ||
080 | |a 641.8 |2 h | ||
100 | 1 | |a Černý, Jiří, |d 1939- |7 jn19981002636 |4 aut |9 108870 | |
245 | 1 | 0 | |a Barový provoz v kostce / |c Jiří Černý ; [ilustrace Tomáš Veverka] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Úvaly : |b Ratio, |c 1999 | ||
300 | |a 163 s. : |b il. ; |c 21 cm | ||
490 | 1 | |a Gastronomie | |
500 | |a Obsahuje ilustrace | ||
504 | |a Bibliografie na s. 163 | ||
520 | 2 | |a Publikace je učebnicí pro pracovníky hotelového průmyslu a barmany | |
653 | |a gastronomie -- |a stolničení -- |a číšnictví -- |a bary -- |a vybavení -- |a barmani -- |a provoz -- |a nápoje -- |a alkoholické -- |a míchané -- |a koktejly -- |a příprava -- |a recepty | ||
700 | 1 | |a Veverka, Tomáš |4 ill |9 52382 | |
830 | 0 | |a Gastronomie (Ratio) | |
910 | |a KAG503 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 31310 | ||
993 | |0 0 |1 316600394419 |4 0 |6 SK_641_800000000000000 |7 0 |9 48777 |a 113.40 |b 0 |c 394419 |d 2004-06-07 |e 9 |f SK |g SK 641.8 |h 126.00 |j 127 |l SK |n 0 |r 2020-04-29 |s 2018-03-23 |t 5 |w 2019-01-12 |y KN |z KI | ||
993 | |0 1 |1 316600394421 |4 0 |6 OD_641_800000000000000 |7 0 |9 48778 |a 113.40 |b 0 |c 394421 |d 2004-06-07 |e 6 |f OD |g OD 641.8 |h 126.00 |j 127 |l OD |n 0 |r 2019-01-12 |s 2010-02-05 |t 5 |w 2019-01-12 |y KN |z KI |