Barový provoz v kostce /
Publikace je učebnicí pro pracovníky hotelového průmyslu a barmany
Hlavní autor: | Černý, Jiří, 1939- |
---|---|
Další autoři: | Veverka, Tomáš |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Úvaly :
Ratio,
1999
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Gastronomie (Ratio)
|
Témata: |
bary
>
vybavení
>
barmani
>
provoz
>
nápoje
>
míchané
>
koktejly
>
příprava
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Šrámkova - Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600394419 | 394419 | SK 641.8 | (neuvedeno) | Dostupné | 9x |