Barový provoz v kostce /
Publikace je učebnicí pro pracovníky hotelového průmyslu a barmany
Hlavní autor: | Černý, Jiří, 1939- |
---|---|
Další autoři: | Veverka, Tomáš |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Úvaly :
Ratio,
1999
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Gastronomie (Ratio)
|
Témata: |
bary
>
vybavení
>
barmani
>
provoz
>
nápoje
>
míchané
>
koktejly
>
příprava
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Publikace je učebnicí pro pracovníky hotelového průmyslu a barmany |
---|---|
Popis jednotky: |
Obsahuje ilustrace |
Fyzický popis: |
163 s. : il. ; 21 cm |
Bibliografie: |
Bibliografie na s. 163 |
ISBN: |
8090231276 : |