Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem /
Publikace přináší obsáhlý soubor gastronomických výrazů, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy a obraty týkající se přípravy a úpravy jídel apod.
Hlavní autor: | Křivánek, Mirko |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Voznice :
Leda,
2004
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Šrámkova - Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600392887 | 392887 | SK 811 | (neuvedeno) | Dostupné | 5x |
Region - Orlová
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316602001019 | 2001019 | RF 811 | (neuvedeno) | Dostupné |