Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem /

Publikace přináší obsáhlý soubor gastronomických výrazů, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy a obraty týkající se přípravy a úpravy jídel apod.

Hlavní autor: Křivánek, Mirko
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Voznice : Leda, 2004
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600392887 392887 SK 811 (neuvedeno) Dostupné 5x

Region - Orlová

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316602001019 2001019 RF 811 (neuvedeno) Dostupné