Vaříme bez pšenice, lepku a laktózy : 100 receptů krok za krokem /

Jestliže jste byli dosud zvyklí spoléhat se na hotová jídla, možná si při vaření nebudete dost jisti sami sebou, nebo nebudete znát dost jídel, na která byste se mohli spolehnout. Kniha vám dodá sebedůvěru a odvahu k tomu, abyste vařili bez stresu. Recepty jsou jednoduché, moderní, mají mezinárodní...

Celý popis

Hlavní autor: Savill, Antoinette, 1959-
Další autoři: Procházka, Václav, 1950-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Brána, 2015
Vydání: První vydání
Témata:
jídla >
lepek >
On-line přístup: Obsah
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!

Podobné jednotky