Histaminová intolerance : [potravinová alergie, nebo nesnášenlivost histaminu?] /

Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Jak s obtížemi skoncovat? Kniha nabízí čtenáři možnost otestovat sám sebe v souvislosti s his...

Celý popis

Hlavní autor: Schleip, Thilo, 1971-
Další autoři: Kolínská, Dagmar
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Galén, 2009
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600456226 456226 HP 616.02 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 2. 5. 2024
12x