Mléko - přítel nebo nepřítel : jak postupovat při nesnášenlivosti mléka /

Mléjo, jedna ze základních potravin lidské výživy, je pronásledováno řadou mýtů, které vedou u mnoha lidí k omezení kozumace mléka. Odborníci se věnují složení mléka, jeho nepostradatelsnotí pro lidskou výživu, mýtům a jejich vysvětlením. Podrobně jsou popsána i onemocnění, která vznikají nesnášenli...

Celý popis

Hlavní autor: Kohout, Pavel, 1962-
Další autoři: Dostálová, Jana, 1943-, Szitányi, Peter, Szitányi, Natália, Růžičková, Lucie
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Forsapi, 2016
Vydání: 1. vydání
Edice: Stručné informace pro pacienty (Forsapi)
Témata:
mléko >
dieta >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600520547 520547 HP 613.2 (neuvedeno) Dostupné 2x
316600520548 520548 ST 613.2 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 29. 2. 2024
6x