Kuchařka pro alergiky : 200 receptů pro celiaky a lidi s intoleranci na pšeničnou mouku, mléčné produtky a laktózu /
Mléko, pšenice a lepek jsou nejběžnějšími ingrediencemi, které se v současné době používají v potravinářském průmyslu, a proto je velmi obtížné koupit si hotové jídlo, které neobsahuje alespoň jednu z nich. Pokud jste na ně alergičtí a musíte dodržovat přísnou dietu, potřebujete vědět, kde můžete na...
Hlavní autor: | Berriedale-Johnson, Michelle |
---|---|
Další autoři: | Vališová, Hana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Brána,
2018
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Svornosti - Dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316602028836 | 2028836 | RF 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 2. 5. 2024 |
3x |