Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie /
Tato kniha je volným pokračováním publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postup...
Hlavní autor: | Légl, Miroslav, 1954- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Havlíčkův Brod :
Eminent,
2015
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Tato kniha je volným pokračováním publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast. |
---|---|
Fyzický popis: |
361 s. ; 24 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
9788072814954 |