Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie /
Tato kniha je volným pokračováním publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postup...
Main Author: | Légl, Miroslav, 1954- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Havlíčkův Brod :
Eminent,
2015
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Šrámkova - Odd.pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status |
---|---|---|---|---|
316600505529 | 505529 | HP 641.5 | (neuvedeno) | Available |