Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie /

Tato kniha je volným pokračováním publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postup...

Celý popis

Hlavní autor: Légl, Miroslav, 1954-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Havlíčkův Brod : Eminent, 2015
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01273nam a2200217 4500
001 76149
005 20190113014110.0
008 150616s2015 xr ||||||||||||||czecze d
020 |a 9788072814954  |q (váz.) :  |c 389.00 Kč 
040 |a KAG503  |b cze 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Légl, Miroslav,  |d 1954-  |7 xx0181524  |4 aut  |9 133085 
245 1 0 |a Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie /  |c Miroslav Légl 
260 |a Havlíčkův Brod :  |b Eminent,  |c 2015 
300 |a 361 s. ;  |c 24 cm 
504 |a Obsahuje rejstřík 
520 2 |a Tato kniha je volným pokračováním publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast. 
653 |a jídla  |a recepty  |a příprava  |a sůl  |a chemické  |a doplňky 
910 |a KAG503 
999 |d 76149 
993 |0 0  |1 316600505529  |4 0  |6 HP_641_500000000000000  |7 0  |9 162612  |a 272.30  |b 0  |c 505529  |d 2015-06-16  |e 5  |f DOSP  |g HP 641.5  |h 389.00  |i Euromedia  |j 127  |l DOSP  |n 0  |r 2022-04-14  |s 2022-03-25  |t 5  |w 2019-01-12  |y KN  |z KI