Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie /
Tato kniha je volným pokračováním publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postup...
Hlavní autor: | Légl, Miroslav, 1954- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Havlíčkův Brod :
Eminent,
2015
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01273nam a2200217 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 76149 | ||
005 | 20190113014110.0 | ||
008 | 150616s2015 xr ||||||||||||||czecze d | ||
020 | |a 9788072814954 |q (váz.) : |c 389.00 Kč | ||
040 | |a KAG503 |b cze | ||
080 | |a 641.5 |2 h | ||
100 | 1 | |a Légl, Miroslav, |d 1954- |7 xx0181524 |4 aut |9 133085 | |
245 | 1 | 0 | |a Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie / |c Miroslav Légl |
260 | |a Havlíčkův Brod : |b Eminent, |c 2015 | ||
300 | |a 361 s. ; |c 24 cm | ||
504 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | 2 | |a Tato kniha je volným pokračováním publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast. | |
653 | |a jídla |a recepty |a příprava |a sůl |a chemické |a doplňky | ||
910 | |a KAG503 | ||
999 | |d 76149 | ||
993 | |0 0 |1 316600505529 |4 0 |6 HP_641_500000000000000 |7 0 |9 162612 |a 272.30 |b 0 |c 505529 |d 2015-06-16 |e 5 |f DOSP |g HP 641.5 |h 389.00 |i Euromedia |j 127 |l DOSP |n 0 |r 2022-04-14 |s 2022-03-25 |t 5 |w 2019-01-12 |y KN |z KI |