Vaříme bez soli : recepty a postupy přípravy teplých pokrmů /
Autor: Légl, Miroslav, 1954-
Vydáno: (2013)
Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie /
Tato kniha je volným pokračováním publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postup...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Légl, Miroslav, 1954- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Havlíčkův Brod :
Eminent,
2015
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Vaříme bez soli : recepty a postupy přípravy teplých pokrmů /
Autor: Légl, Miroslav, 1954-
Vydáno: (2013) -
Putování s křemíkem a zinkem /
Autor: Procházka, Václav, 1979-
Vydáno: (2016) -
Barevné pokusy netopýrka Pierra /
Autor: Pavésková, Zuzana
Vydáno: (2015) -
Legendy světové kuchyně /
Autor: Vaněk, Roman, 1969 led. 11.-
Vydáno: (2022) -
Chemie pro hutníky a horníky /
Autor: Chlebovský, Teofil
Vydáno: (1968)