Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové...

Celý popis

Hlavní autor: Mayle, Peter, 1939-2018
Další autoři: Auzet, Gérard, Sedláček, Jiří
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Argo, 2015
Vydání: 2. vyd.
Témata:
chléb >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600506857 506857 HP 641.5 (neuvedeno) Dostupné 7x

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600506858 506858 ST 641.5 (neuvedeno) Dostupné 7x