Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila /

Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař.

Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 led. 11.-
Korporativní autor: Pražský kulinářský institut
Další autoři: Vaňková, Jana, Bílek, Pavel, Šetka, Michal
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Prakul Production s.r.o., 2020
Vydání: Vydání třetí
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600728217 RK 2035435 RF 641.5 (neuvedeno) Dostupné 2x