Farská kuchařka : tradiční rok v české kuchyni /

Kniha původních kuchařských receptů na přípravu zdravých, lehkých jídel z běžně dostupných surovin, které se připravovaly zejména na venkovských farách. Obsahuje též poučení o církevním roku a jeho vlivu na jídelní zvyklosti předků, život farářů a farských hospodyň, spojení tehdejšího jídelníčku s r...

Full description

Main Author: Czendlik, Zbigniew, 1964-
Other Authors: Macková Hrochová, Petra, 1986-, Macek, Miroslav, 1944-
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : XYZ, 2019
Edition: 1. vydání
Subjects:
jídla >
Konspekt: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status
316600713288 547970 HP 641.5 (neuvedeno) Available

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status
316600713289 547971 ST 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
Due: 18. 8. 2021