Krkonošská kuchařka /

Autorka shromáždila recepty od krkonošských hospodyněk, které nazývá kouzelnicemi, jelikož ze základních potravin jako jsou brambory, mouka, zelí, mléko, vejce, houby, jablka a podobně dokázaly zasytit celou rodinu včetně čeledínů.

Hlavní autor: Šárková, Danka, 1969-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: [Praha] : Anahita, 2021
Vydání: Vydání první
Témata:
jídla >
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600720095 RK 2033488 RF 641.5 (neuvedeno) Dostupné 1x