Knedlíky : 200 receptů
Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Tradiční česká jídla si bez něj nelze představit. V žádoucí proslulé kvalitě je nelze vyrobit z žádné jiné mouky než z té české. Zvládnout jejich tvorbu patří k vrcholům kuchařského umění
Main Author: | Mandžuková, Jarmila, 1959- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Arista Books,
2017
|
Edition: | Třetí vydání |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Svornosti - Dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600527786 | 527786 | ST 641.5 | (neuvedeno) | Available | 5x |