Síla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur /

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, v...

Celý popis

Hlavní autor: Katz, Sandor Ellix, 1962-
Další autoři: Ouhrabková, Zuzana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada Publishing, 2015
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře