Síla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur /
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, v...
Hlavní autor: | Katz, Sandor Ellix, 1962- |
---|---|
Další autoři: | Ouhrabková, Zuzana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada Publishing,
2015
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!