Fermentace : recepty na domácí kvašení /

Máte rádi kysané zelí, nakládanou zeleninu, aromatický sýr a šunku, jogurt, domácí pivo, doma pečený chléb nebo exotičtější pokrmy, jako je miso a kimči? Tyto potraviny jsou nejen velmi dobré, ale také velmi zdravé, protože se při jejich výrobě používá fermentace (kvašení)...

Celý popis

Hlavní autor: Bellersen Quirini, Cosima, 1960-
Další autoři: Bílková, Jana, 1977-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada Publishing 2015
Vydání: První vydání
Témata:
jídla >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Region - K3 Bohumín

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316602022576 2022576 RF 641.5 (neuvedeno) Dostupné

Region - Orlová

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316602022577 2022577 RF 641.5 (neuvedeno) Dostupné

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316602022578 2022578 HPR 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 17. 4. 2024
11x