Mleté maso : [nejlepší recepty] /

Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového, a skopového masa, zvěřiny a vnitřností. Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády. Vyzkoušené speciality evropské, asijské a americké kuchyně. Variace chutí mletého masa ochuceného kořením a doplněného těs...

Celý popis

Další autoři: Danková, Lenka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ottovo nakladatelství, 2008
Edice: Ottova kuchařka (Ottovo nakladatelství)
Témata:
jídlo >
maso >
mleté >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600488592 488592 HP 641.5 (neuvedeno) Dostupné 3x

Region - Orlová

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316602022027 2022027 RF 641.5 (neuvedeno) Dostupné