Domácí řeznická kuchařka /

Milujete klasické zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další.

Hlavní autor: Dušátko, Josef
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : CPress, 2015
Vydání: 3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316602022662 2022662 STR 641.5 (neuvedeno) Dostupné 6x