Domácí řeznická kuchařka /
Milujete klasické zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další.
Hlavní autor: | Dušátko, Josef |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
CPress,
2015
|
Vydání: | 3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Svornosti - Dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316602022662 | 2022662 | STR 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 6x |