Masové recepty /

Zásady správné výživy, příprava jídel, výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřina

Hlavní autor: Mayer, Miroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Agentura VPK, 2006
Témata:
maso >
ryby >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01371nam a2200277 4500
001 59812
003 CZ-HaMK
005 20230720122655.0
008 110531s2006 xr ||||||||||||||czecze d
020 |a 8073340968  |c 49.00 Kč 
040 |a KAG503  |b cze 
041 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Mayer, Miroslav  |7 jn20001227346  |4 aut  |9 102386 
245 1 0 |a Masové recepty /  |c Miroslav Mayer 
260 |a Praha :  |b Agentura VPK,  |c 2006 
300 |a 90 s., [12] s. obr. příl. ;  |c 21 cm 
520 |a Zásady správné výživy, příprava jídel, výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřina 
653 |a kuchařky --  |a recepty --  |a maso --  |a ryby --  |a drůbež 
910 |a KAG503 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 59812 
993 |0 0  |1 316600464811  |4 0  |6 SE_641_500000000000000  |7 0  |9 115972  |a 49.00  |b 0  |c 464811  |d 2011-05-31  |e 3  |f SE  |g SE 641.5  |h 49.00  |i Šenkeřík  |j 127  |l SE  |n 0  |r 2020-11-02  |s 2011-08-15  |t 5  |w 2019-01-12  |y KN  |z KI 
993 |0 1  |1 316600464812  |4 0  |6 ZI_641_500000000000000  |7 0  |9 115973  |a 49.00  |b 0  |c 464812  |d 2011-05-31  |e 1  |f ZI  |g ZI 641.5  |h 49.00  |i Šenkeřík  |j 127  |l ZI  |n 0  |r 2019-01-12  |s 2011-05-31  |t 5  |w 2019-01-12  |y KN  |z KI 
993 |0 1  |1 316600464813  |4 0  |6 DA_641_500000000000000  |7 0  |9 115974  |a 49.00  |b 0  |c 464813  |d 2011-05-31  |e 1  |f DA  |g DA 641.5  |h 49.00  |i Šenkeřík  |j 127  |l DA  |n 0  |r 2020-08-27  |s 2011-05-31  |t 5  |w 2019-01-12  |y KN  |z KI