Masové recepty /
Zásady správné výživy, příprava jídel, výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřina
Hlavní autor: | Mayer, Miroslav |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Agentura VPK,
2006
|
Témata: |
kuchařky
>
recepty
>
maso
>
ryby
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01371nam a2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 59812 | ||
003 | CZ-HaMK | ||
005 | 20230720122655.0 | ||
008 | 110531s2006 xr ||||||||||||||czecze d | ||
020 | |a 8073340968 |c 49.00 Kč | ||
040 | |a KAG503 |b cze | ||
041 | |a cze | ||
044 | |a xr |c CZ | ||
080 | |a 641.5 |2 h | ||
100 | 1 | |a Mayer, Miroslav |7 jn20001227346 |4 aut |9 102386 | |
245 | 1 | 0 | |a Masové recepty / |c Miroslav Mayer |
260 | |a Praha : |b Agentura VPK, |c 2006 | ||
300 | |a 90 s., [12] s. obr. příl. ; |c 21 cm | ||
520 | |a Zásady správné výživy, příprava jídel, výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřina | ||
653 | |a kuchařky -- |a recepty -- |a maso -- |a ryby -- |a drůbež | ||
910 | |a KAG503 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 59812 | ||
993 | |0 0 |1 316600464811 |4 0 |6 SE_641_500000000000000 |7 0 |9 115972 |a 49.00 |b 0 |c 464811 |d 2011-05-31 |e 3 |f SE |g SE 641.5 |h 49.00 |i Šenkeřík |j 127 |l SE |n 0 |r 2020-11-02 |s 2011-08-15 |t 5 |w 2019-01-12 |y KN |z KI | ||
993 | |0 1 |1 316600464812 |4 0 |6 ZI_641_500000000000000 |7 0 |9 115973 |a 49.00 |b 0 |c 464812 |d 2011-05-31 |e 1 |f ZI |g ZI 641.5 |h 49.00 |i Šenkeřík |j 127 |l ZI |n 0 |r 2019-01-12 |s 2011-05-31 |t 5 |w 2019-01-12 |y KN |z KI | ||
993 | |0 1 |1 316600464813 |4 0 |6 DA_641_500000000000000 |7 0 |9 115974 |a 49.00 |b 0 |c 464813 |d 2011-05-31 |e 1 |f DA |g DA 641.5 |h 49.00 |i Šenkeřík |j 127 |l DA |n 0 |r 2020-08-27 |s 2011-05-31 |t 5 |w 2019-01-12 |y KN |z KI |