Masové recepty /
Zásady správné výživy, příprava jídel, výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřina
Hlavní autor: | Mayer, Miroslav |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Agentura VPK,
2006
|
Témata: |
kuchařky
>
recepty
>
maso
>
ryby
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Seifertova ul., Město
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600464811 | 464811 | SE 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |