Dietologický slovník /

První vydání dietologického slovníku pro odbornou i laickou veřejnost, jež v medicínské literatuře zaplňuje mezeru o významu stravování, výběru a zpracování potravin v prevenci i léčbě nemocí dietou. Autor nabízí zejména zdravotnickým pracovníkům základní orientaci v léčbě dietou...

Celý popis

Hlavní autor: Svačina, Štěpán, 1952-
Další autoři: Bretšnajdrová, Alena, 1957-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Triton, 2008
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: První vydání dietologického slovníku pro odbornou i laickou veřejnost, jež v medicínské literatuře zaplňuje mezeru o významu stravování, výběru a zpracování potravin v prevenci i léčbě nemocí dietou. Autor nabízí zejména zdravotnickým pracovníkům základní orientaci v léčbě dietou
Fyzický popis: 271 s. ; 21 cm
Bibliografie: Bibliografie na s. 270-271
ISBN: 9788073870621