Dietologický slovník /

První vydání dietologického slovníku pro odbornou i laickou veřejnost, jež v medicínské literatuře zaplňuje mezeru o významu stravování, výběru a zpracování potravin v prevenci i léčbě nemocí dietou. Autor nabízí zejména zdravotnickým pracovníkům základní orientaci v léčbě dietou...

Celý popis

Hlavní autor: Svačina, Štěpán, 1952-
Další autoři: Bretšnajdrová, Alena, 1957-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Triton, 2008
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600446698 446698 HP 446698 (neuvedeno) Dostupné 2x
316600446699 446699 SK 613(03) (neuvedeno) Dostupné 6x