Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů /

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, tex...

Celý popis

Hlavní autor: Dostálová, Jana, 1943-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Forsapi, [2008]
Vydání: 1. vyd.
Edice: Stručné informace pro pacienty (Forsapi)
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600445798 445798 HP 613.2 (neuvedeno) Dostupné 7x