Anthroposofická výživa : potraviny a jejich kvalita /

V této knize jsou rostlinné a živočišné potraviny popsány na základě antroposofické a racionální výživy, počínaje mlékem, masem a rybou přes obilniny, luštěniny a zeleninu až k vodě a soli. Autorka si všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování....

Celý popis

Hlavní autor: Kühne, Petra, 1953-
Další autoři: Hradil, Radomil, 1967-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Maitrea, 2015
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600506334 506334 HP 613.2 (neuvedeno) Dostupné 3x

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600506335 506335 ST 613.2 (neuvedeno) Dostupné 7x