Anthroposofická výživa : potraviny a jejich kvalita /
V této knize jsou rostlinné a živočišné potraviny popsány na základě antroposofické a racionální výživy, počínaje mlékem, masem a rybou přes obilniny, luštěniny a zeleninu až k vodě a soli. Autorka si všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování....
Hlavní autor: | Kühne, Petra, 1953- |
---|---|
Další autoři: | Hradil, Radomil, 1967- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Maitrea,
2015
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Šrámkova - Odd.pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600506334 | 506334 | HP 613.2 | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |
Svornosti - Dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600506335 | 506335 | ST 613.2 | (neuvedeno) | Dostupné | 7x |