Restaurace a host : základní odborné vědomosti : restaurace, hotel, kuchyně /
Kniha je určena především studujícím hotelových škol a příslušných oborů na SOU a dále mladším pracovníkům restauračních a hotelových provozoven.
Hlavní autor: | Metz, Reinhold |
---|---|
Další autoři: | Grüner, Hermann, Kessler, Thomas, Formanová, Alena, Žmudová, Zdeňka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Europa-Sobotáles,
2008
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Šrámkova - Odd.pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600435862 | 435862 | HP 640.4 | (neuvedeno) | Dostupné | 16x |