Restaurace a host : základní odborné vědomosti : restaurace, hotel, kuchyně /

Kniha je určena především studujícím hotelových škol a příslušných oborů na SOU a dále mladším pracovníkům restauračních a hotelových provozoven.

Hlavní autor: Metz, Reinhold
Další autoři: Grüner, Hermann, Kessler, Thomas, Formanová, Alena, Žmudová, Zdeňka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Europa-Sobotáles, 2008
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600435862 435862 HP 640.4 (neuvedeno) Dostupné 16x