Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie : [učebnice s pracovním sešitem] /

Hlavní autor: Lanská, Dagmar, 1931-
Další autoři: Holubová, Šárka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vysoká škola hotelová, 2004
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600415738 415738 SK 811.111(075.8)
415738 (skladová)
(neuvedeno) Dostupné 12x