Jak se dělá cidre, calvados, pommeau /

Zpracování jablek na mošt má dlouholetou tradici. Zkušená odbornice vás povede krok za krokem v historii, přípravě i použití nápojů jako jsou cidre, calvados a pommeau. Pčipojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu

Hlavní autor: Uhrová, Helena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Víkend, 2016
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Seifertova ul., Město

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600514975 514975 SE 663.5 (neuvedeno) Dostupné 1x