Jak se dělá cidre, calvados, pommeau /
Zpracování jablek na mošt má dlouholetou tradici. Zkušená odbornice vás povede krok za krokem v historii, přípravě i použití nápojů jako jsou cidre, calvados a pommeau. Pčipojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu
Hlavní autor: | Uhrová, Helena |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Víkend,
2016
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Seifertova ul., Město
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600514975 | 514975 | SE 663.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |