Knížka o obilí /
První skutečná obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes 40 jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Čtenář se tak dozví, jak si doma upéct vlastní chléb a jak...
Hlavní autor: | Wiboltt, Anne-Marie Fryer |
---|---|
Další autoři: | Freyer, Will, Drtilová, Zorka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Malvern
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
První skutečná obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes 40 jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Čtenář se tak dozví, jak si doma upéct vlastní chléb a jak pečivo správně skladovat. Součástí knihy je i tabulka nutričních hodnot jednotlivých obilovin |
---|---|
Fyzický popis: |
55 stran ; 21 cm |
Bibliografie: |
Bibliografie na s. 55 |
ISBN: |
9788075300300 : |