Italská pasta : nejen těstoviny /
Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých surovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciality a vše, co púotřebuje kuchař, aby z těstovin vykouzlil dokonalý pokrm...
Hlavní autor: | Carluccio, Antonio, 1937- |
---|---|
Další autoři: | Edwards, Laura, Schubertová, Markéta, 1970- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2015
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Šrámkova - Odd.pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600508094 | 508094 | HP 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 20. 5. 2024 |
8x |