Italská pasta : nejen těstoviny /

Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých surovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciality a vše, co púotřebuje kuchař, aby z těstovin vykouzlil dokonalý pokrm...

Celý popis

Hlavní autor: Carluccio, Antonio, 1937-
Další autoři: Edwards, Laura, Schubertová, Markéta, 1970-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2015
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600508094 508094 HP 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 20. 5. 2024
8x