Hanácká kuchařka : [volné pokračování] /

Hanácká kuchyně má staletou tradici. Jejím základem jsou suroviny, které je možno vypěstovat doma, především tedy obilí, luštěniny a brambory. K tomu pak maso - vepřové, hovězí nebo drůběží, v některých oblastech také sladkovodní ryby.

Hlavní autor: Hošková, Miloslava, 1946-
Další autoři: Chalupová, Zita, 1966-, Šimeček, Jaroslav, 1961-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Olomouc : Agriprint, 2015
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600505842 505842 HP 641.5 (neuvedeno) Dostupné 9x