Hanácká kuchařka : [volné pokračování] /
Hanácká kuchyně má staletou tradici. Jejím základem jsou suroviny, které je možno vypěstovat doma, především tedy obilí, luštěniny a brambory. K tomu pak maso - vepřové, hovězí nebo drůběží, v některých oblastech také sladkovodní ryby.
Hlavní autor: | Hošková, Miloslava, 1946- |
---|---|
Další autoři: | Chalupová, Zita, 1966-, Šimeček, Jaroslav, 1961- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Olomouc :
Agriprint,
2015
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Šrámkova - Odd.pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600505842 | 505842 | HP 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 9x |