Lexikon chemického složení vína. příručka praktického vinaře /

Víno je složitá směs, ze které již v roce 1975 bylo izolováno a pojemnováno 235 složek. Od té doby se podařilo díky novým analytickým metodám identifikovat a kvantifikovat mnoho dalších sloučenin a od roku 1985 byl překročen vrcholek 500 zjištěných složek. Z chemického hlediska je víno kyselý roztok...

Celý popis

Hlavní autor: Michlovský, Miloš, 1953-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Rakvice : Vinselekt Michlovský, 2014
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600502769 502769 ST 663.2 (neuvedeno) Dostupné 5x