Tradiční čínská kuchyně /
Čínská filozofie tvrdí, že dobré jídlo vyrovnává jin a jang, potěší duši a přivádí do těla nezbytnou energii a základní kameny života. Proto je každodenní zdravá výživa samozřejmostí a kuchyně je chutná, lehká a dobře stravitelná. Navíc čínské pokrmy příjemně zasytí, aniž byste překročili kalorické...
Hlavní autor: | Li, Yongkang, 1950- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2006
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Zdravá výživa
|
Témata: |
čínská
>
kuchyně
>
tradiční
>
kuchařky
>
recepty
>
výživa
>
zdraví
>
imunita
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Šrámkova - Odd.pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600446106 | 446106 | HP 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |