Diabetes mellitus, čili, Cukrovka : dieta diabetická /

Kniha klade hlavní zřetel na vysvětlení obou základních typů cukrovky, podstaty obou chorob, možnosti vzniku komplikací a podstaty léčebného režimu a diety. Jsou vysvětleny základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách, podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a...

Celý popis

Hlavní autor: Rušavý, Zdeněk, 1952-
Další autoři: Frantová, Veronika
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Forsapi, 2007
Vydání: 1. vyd.
Edice: Rady lékaře, průvodce dietou (Forsapi)
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře