Čokoládové dobroty /

Tato kniha je plná kreativních nápadů na využití čokolády jako hlavní ingredience při přípravě cukroví, koláčů a jemného pečiva. Některé z receptů předpokládají zcela jednoduchý pracovní postup, jiné jsou náročnější. Jsou zde recepty na lahodné ořechové zákusky, vynikající lanýže a čokoládové hromád...

Celý popis

Další autoři: Tesařová, Marcela
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Čestlice : Rebo Productions, 2007
Vydání: 1. vyd.
Témata:
jídla >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600429323 429323 HP 641.5 (neuvedeno) Dostupné 23x

Seifertova ul., Město

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600438100 438100 SE 641.5 (neuvedeno) Dostupné 6x