Česká kuchařka podle krevních skupin /
Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních...
Hlavní autor: | Černická, Marie Jana, 1949- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Eminent,
2000
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01230nam a2200217 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 23531 | ||
005 | 20190113011159.0 | ||
008 | 011107s2000 xr ||||||||||||||czecze d | ||
020 | |a 8072810251 : |c 149.00 Kč | ||
040 | |a KAG503 |b cze | ||
080 | |a 641.5 |2 h | ||
100 | 1 | |a Černická, Marie Jana, |d 1949- |7 mzk2004261259 |4 aut |9 108809 | |
245 | 1 | 0 | |a Česká kuchařka podle krevních skupin / |c Marie Jana Černická |
260 | |a Praha : |b Eminent, |c 2000 | ||
300 | |a 204 s. | ||
504 | |a Bibliografie na s. 196 | ||
520 | 2 | |a Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého | |
653 | |a kuchařky |a recepty |a krevní |a skupiny |a výživa |a potraviny |a stravování |a diety | ||
910 | |a KAG503 | ||
999 | |d 23531 | ||
993 | |0 0 |1 316600369919 |4 0 |6 HP_641_500000000000000 |7 0 |9 35317 |b 0 |c 369919 |d 2001-11-07 |e 52 |f DOSP |g HP 641.5 |h 149.00 |j 127 |l DOSP |m 3 |n 0 |r 2020-05-13 |s 2020-02-07 |t 5 |w 2019-01-12 |y KN |z KI |