Česká kuchařka podle krevních skupin /

Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních...

Celý popis

Hlavní autor: Černická, Marie Jana, 1949-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Eminent, 2000
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01230nam a2200217 4500
001 23531
005 20190113011159.0
008 011107s2000 xr ||||||||||||||czecze d
020 |a 8072810251 :  |c 149.00 Kč 
040 |a KAG503  |b cze 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Černická, Marie Jana,  |d 1949-  |7 mzk2004261259  |4 aut  |9 108809 
245 1 0 |a Česká kuchařka podle krevních skupin /  |c Marie Jana Černická 
260 |a Praha :  |b Eminent,  |c 2000 
300 |a 204 s. 
504 |a Bibliografie na s. 196 
520 2 |a Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého 
653 |a kuchařky  |a recepty  |a krevní  |a skupiny  |a výživa  |a potraviny  |a stravování  |a diety 
910 |a KAG503 
999 |d 23531 
993 |0 0  |1 316600369919  |4 0  |6 HP_641_500000000000000  |7 0  |9 35317  |b 0  |c 369919  |d 2001-11-07  |e 52  |f DOSP  |g HP 641.5  |h 149.00  |j 127  |l DOSP  |m 3  |n 0  |r 2020-05-13  |s 2020-02-07  |t 5  |w 2019-01-12  |y KN  |z KI