Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda /

Jak se dobře najíst, neublížit si a hlavně - se nezbláznit. Jedna z nejsrozumitelnějších knih o stravování - je příjemně otevřená, nabitá informacemi a vyhýbá se všem módním dietním pravidlům

Hlavní autor: Spector, T. D. 1958-
Další autoři: Kačer, Tomáš, 1979-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Host, 2023
Vydání: První vydání
Témata:
jídlo >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600744357 RK 2039600 RF 641 (neuvedeno) Dostupné 2x

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600745221 570486 ST 641 (neuvedeno) Dostupné 4x