Jídlo : odkud a jak se dostává na náš stůl /
Jídlo umí vyprávět spousty pozoruhodných příběhů. Dozvíte se, jak dlouhou cestu musí absolvovat, než se dostane na váš stůl. Zjistíte, jak a kde se pěstují nebo získávají jednotlivé suroviny, jaké postupy se uplatňují při jejich zpracování a jak se z nich vyrábí produkty, které pak jíme nebo pijeme...
Hlavní autor: | Minoglio, Andrea |
---|---|
Další autoři: | Mariani, Federico, 1974-, Musil, Radek |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
Lingea,
2022
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: |
jídlo
>
nápoje
>
suroviny
>
produkty
>
|
Konspekt: | 0/9-053.2 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Svornosti - Děti
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600735773 | 563892 | WE M 640/II | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |
Šrámkova - Odd.pro děti
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600735774 | 563893 | M 640/II | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |