Chemie na talíři /
Kniha nabízí výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako je cukr, mléko, máslo, maso či voda. Následuje exkurz do zákoutí mongolské kuchyně
Hlavní autor: | Dvořák, Ondřej, 1962- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada Publishing,
2021
|
Vydání: | První vydání |
Témata: |
základní
>
složení
>
chemie
>
tepelná
>
|
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Seifertova ul., Město
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600728881 | RK 2035696 | RF 54 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |
Region - K3 Bohumín
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600728882 | RK 2035697 | RF 54 | (neuvedeno) | Dostupné |
Region - Orlová
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600728883 | RK 2035698 | RF 54 | (neuvedeno) | Dostupné |