Chemie na talíři /

Kniha nabízí výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako je cukr, mléko, máslo, maso či voda. Následuje exkurz do zákoutí mongolské kuchyně

Hlavní autor: Dvořák, Ondřej, 1962-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada Publishing, 2021
Vydání: První vydání
Témata:
chemie >
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Seifertova ul., Město

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600728881 RK 2035696 RF 54 (neuvedeno) Dostupné 1x

Region - K3 Bohumín

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600728882 RK 2035697 RF 54 (neuvedeno) Dostupné

Region - Orlová

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600728883 RK 2035698 RF 54 (neuvedeno) Dostupné