Domácí jogurt, tvaroh a sýr /

Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka vyrábí s těmi nejjednoduššími pomůckami jogurty, podmáslí, čerstvé i plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí - bez zvýrazňovačů chutí, konzervačních látek a umělých aromat

Hlavní autor: Bellersen Quirini, Cosima, 1960-
Další autoři: Kavinová, Alice
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2021
Vydání: České vydání první
Témata:
jogurt >
tvaroh >
sýry >
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600718577 551990 HP 641.5 (neuvedeno) Dostupné 5x

Seifertova ul., Město

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600718578 551991 SE 641.5 (neuvedeno) Dostupné