Zdraví, náš životní úděl : vitamíny a minerály, stárnutí, zapomenutá parazitologie /
Autor je vyučený kuchař-číšník, pracoval jako kuchař Pražského hradu, kde vařil pro hlavy státu i zahraniční delegace. Začal se zabývat zdravou výživou a konzultoval její problematiku s lékaři
Hlavní autor: | Pospíšil, Václav, 1951- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Vendryně :
Beskydy,
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: |
zdraví
>
zdravá
>
výživa
>
vitamíny
>
|
Konspekt: | 613 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Hornosušská ul., Suchá
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600716673 | 550561 | DE 613 | (neuvedeno) | Dostupné |