Podnikání v hotelnictví a gastronomii : pro střední a vyšší hotelové školy /

Publikace obsahuje problematiku podnikání v ubytování a stravování. Zahrnuje také některé základní požadavky pro provozování stravovacích služeb uvedených v předpisech Evropského společenství

Hlavní autor: Smetana, František, 1937-
Další autoři: Krátká, Eva
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fortuna, 2009
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 658
37.016
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

ul. Gen.Svobody, Šumbark

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600713540 548124 SU 658 (neuvedeno) Dostupné 1x