Podnikání v hotelnictví a gastronomii : pro střední a vyšší hotelové školy /
Publikace obsahuje problematiku podnikání v ubytování a stravování. Zahrnuje také některé základní požadavky pro provozování stravovacích služeb uvedených v předpisech Evropského společenství
Hlavní autor: | Smetana, František, 1937- |
---|---|
Další autoři: | Krátká, Eva |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Fortuna,
2009
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: |
zařízení
>
|
Konspekt: | 658 37.016 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
ul. Gen.Svobody, Šumbark
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600713540 | 548124 | SU 658 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |