Maso /

Hlavní roli k další knize autora kuchařských bestsellerů hrají tentokrát hovězí a vepřové maso.

Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 led. 11.-
Korporativní autor: Pražský kulinářský institut
Další autoři: Vaňková, Jana, Bílek, Pavel, Novák, Tomáš
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Prakul Production, s.r.o., 2019
Vydání: Druhé vydání
Edice: Jednoduše & dokonale
Témata:
maso >
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Region - Orlová

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600700639 RK 2030077 RF 641.5 (neuvedeno) Dostupné

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316600728219 RK 2035437 RF 641.5 (neuvedeno) Dostupné 4x