Maso /
Hlavní roli k další knize autora kuchařských bestsellerů hrají tentokrát hovězí a vepřové maso.
Hlavní autor: | Vaněk, Roman, 1969 led. 11.- |
---|---|
Korporativní autor: | Pražský kulinářský institut |
Další autoři: | Vaňková, Jana, Bílek, Pavel, Novák, Tomáš |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2019
|
Vydání: | Druhé vydání |
Edice: |
Jednoduše & dokonale
|
Témata: |
maso
>
hovězí
>
vepřové
>
recepty
>
|
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Region - Orlová
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600700639 | RK 2030077 | RF 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné |
Svornosti - Dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316600728219 | RK 2035437 | RF 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 4x |