Red hot chilli kuchařka : kultovní pokrmy, pestré svačinky, dipy a dobroty /

Chilli koření dává pokrmům říz. Chcete-li si ale pálivé tóny jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat - jak je vybírat, s čím je kombinovat a jak s nimi vařit. Naučíte se rozeznávat jejich základní druhy a získáte tipy a triky, jak uhasit případný požár v ús...

Full description

Main Author: Enns, Anton
Other Authors: Buchczik, Nadja, 1985-, Nakládalová, Eva
Format: Book
Language: Česky
Německy
Published: V Brně : CPress, 2018
Edition: 1. vydání
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šrámkova - Odd.pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status
316602028663 2028663 HPR 641.5 (neuvedeno) Available