Doba jedová 9. Cukr: diabetes, rakovina, demence, obezita /

Je bílé zlato ve skutečnosti bílým jedem? Autorem této přelomové práce, založené na dlouholetém podrobném investigativním výzkumu, jenž splňuje i přísná kritéria pro průkazní materiál u soudu, je novinář Gary Taubes, původní profesí fyzik, který se později zaměřil na problematiku z oblasti medicíny...

Celý popis

Hlavní autor: Taubes, Gary, 1956-
Další autoři: Petr, Václav, 1953-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Triton, 2018
Vydání: 1. vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Je bílé zlato ve skutečnosti bílým jedem? Autorem této přelomové práce, založené na dlouholetém podrobném investigativním výzkumu, jenž splňuje i přísná kritéria pro průkazní materiál u soudu, je novinář Gary Taubes, původní profesí fyzik, který se později zaměřil na problematiku z oblasti medicíny a vědy o výživě
Fyzický popis: 410 stran 20 cm
Bibliografie: Bibliografie na s. 356-396 -- Obsahuje rejstřík
ISBN: 9788075533425