Créme brülée a panna cotta : svěží i hřejivé /
Krémový střed a křupavá krusta, která se rozplyně v ústech - to je créme brulée, který celosvětově proslavil zejména film Amélie z Montmartru. Stejně smetanový jemný základ má i osvěžující panna cotta, kterou můžete připravit ve sladké i slané verzi. Tato kniha s více než 50 recepty je plná jednoduc...
Hlavní autor: | Sander, Jette |
---|---|
Další autoři: | Kaczmarczyk, Iris, Rada, Rudolf |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Region - Orlová
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316602024142 | 2024142 | RF 641 .5 | (neuvedeno) | Dostupné |