Créme brülée a panna cotta : svěží i hřejivé /

Krémový střed a křupavá krusta, která se rozplyně v ústech - to je créme brulée, který celosvětově proslavil zejména film Amélie z Montmartru. Stejně smetanový jemný základ má i osvěžující panna cotta, kterou můžete připravit ve sladké i slané verzi. Tato kniha s více než 50 recepty je plná jednoduc...

Celý popis

Hlavní autor: Sander, Jette
Další autoři: Kaczmarczyk, Iris, Rada, Rudolf
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2016
Vydání: Vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Region - Orlová

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316602024142 2024142 RF 641 .5 (neuvedeno) Dostupné