Sicilská kuchyně : vyprávění o Sicílii, recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás

Středomořská kuchyně a její chuť je hlavně o ingrediencích, z nichž budete vařit. Použitím olivového oleje, čerstvé bazalky a zeleniny vytvoříte dokonalou chuť jakéhokoliv zde prezentovaného pokrmu a spolu s kvalitními těstovinami, masem či rybami jste rázem v první lize kuchařského umu...

Celý popis

Hlavní autor: Šámal, Petr, 1972-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Epocha, 2016
Vydání: První vydání
Témata:
jídla >
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Svornosti - Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316602023676 2023676 STR 641.5 (neuvedeno) Dostupné 5x