Sicilská kuchyně : vyprávění o Sicílii, recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás
Středomořská kuchyně a její chuť je hlavně o ingrediencích, z nichž budete vařit. Použitím olivového oleje, čerstvé bazalky a zeleniny vytvoříte dokonalou chuť jakéhokoliv zde prezentovaného pokrmu a spolu s kvalitními těstovinami, masem či rybami jste rázem v první lize kuchařského umu...
Hlavní autor: | Šámal, Petr, 1972- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Epocha,
2016
|
Vydání: | První vydání |
Témata: |
kuchyně
>
Sicílie
>
jídla
>
příprava
>
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Svornosti - Dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316602023676 | 2023676 | STR 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 5x |