Kuchařka pro dialyzované pacienty

Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a od...

Celý popis

Hlavní autor: Dubcová, Lenka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Petrovice : Almi, 2016
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Region - Orlová

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316602023253 2023253 RF 613.24 (neuvedeno) Dostupné